Sortida d’etapa de la Volta a Catalunya 2022

Ahir al matí, 25 de març, la cinquena etapa de la volta a Catalunya va sortir de Pobla. Des del club vam estar preparant aquest dia amb moltes ganes per fer-ne ressò i gaudir d’un bon matí de ciclisme al poble.

L’ambient ja va començar el dijous, quan la quarta etapa amb final a Boí va passar per l’avinguda de l’Estació cap a les tres de la tarda. Molta gent de Pobla es va animar a sortir a veure com passaven els ciclistes, fins i tot alguns van pujar fins a Perves o es van desplaçar fins a l’arribada a Boí Taüll.

Des de l’interès del club per fomentar i motivar a fer ciclisme al poble ens va sorgir la iniciativa de fer arribar la passió de la Volta a l’escola dels Raiers. Vam contactar amb l’ajuntament per poder aconseguir merchandising de la Volta i fer-lo arribar als més petits. Ahir al matí vam tenir la satisfacció de veure com gaudien de l’espectacle: animant als esportistes i demanant autògrafs. Van crear un ambient molt maco. Cal agraïr la dedicació als mestres de l’escola i a l’Ajuntament que ho van fer possible.

En el moment de la sortida, el club va ser-hi present quan es va tallar la cinta, amb la nostra presidenta vestida amb la nova equipació. L’acte també va comptar amb l’alcalde de Pobla, Marc Baró, i el regidor d’esports, Eloi Tirvió.

També volem aprofitar per reconèixer als socis del club que ahir van venir a col·laborar per gestionar el pas del trànsit, una feina que va ser complicada però que va fer-se amb èxit. La policia local ens va traslladar el seu agraïment. Moltes gràcies a l’Àlex, l’Àngels, l’Albert, el Marc, l’Eduard, l’Adrià, l’Àngel i la Cris.

La presidenta del club, Cristina Tirapu Carrera, amb el líder de la volta, Nairo Quintana, i el president de la Volta, Rubén Peris Latorre
Moment de la sortida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.