SETMANA DE DEBUTS   
El grup a Sentís, “peazo equipo”
Aquest cap de setmana, malgrat el fred que va fer vam poder fer la sortida establerta, abrigats fins les orelles una bona grupeta es va dirigir cap a Sentís. Federic, Pepe Vargas, Xes,Javi, Farré, Matxa, Postigo, Plus i els “debutants” Jaume Fàbregas, Pitxi, Kastri i Perati.
Enfundats amb el nou equipament d’hivern del club vam fer xino-xano fins les Iglesies i un cop allí cadascú va anar al ritme que més li convenia.
Els quatre debutants van demostrar que havien entrenat “d’amagat” perqué van pujar a Sentís i aguantar tots els km com uns campions.
Un cop a Sentís, la neu als costats de la carretera deixava clar que a la baixada s’havia d’anar amb precaució.
Quant ja vam ser a la carretera general uns bons relleus  comandats per Perati i Pepe ens van portar a Pobla en un moment, vam continuar fins a Salàs per estirar les cames i després habituallament de fi d’etapa a l’Argenteria.
“Purito” Pitxi serà un escalador a tenir en compte, Kastri molt perillós als finals d’etapa degut als seus “hachazos”, Fabre ja li poden posar muntanya, pla i el que sigui que el tio ni s’inmute, i Perati va deixar clar que és una bona roda a seguir en els terrenys plans-baixada.
Kastri en plena ascensió.
Pitxi tot seriós capademont!!
Fabre encarant la primera curva de l’ascensió.
Perati coronant Sentís.
 Es va disfrutar d’una bona matinal freda però molt entretinguda, i amb el personal que hi havie el riure estave assegurat,, que al final és el que interesse.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *