SALLENTE 2015

Com cada 15 d’agost el club SCCPobla realitza la tradicional pujada a Sallente com a conmemoració del dia del nostre club. Aquesta vegada un total de 43 participants es van adreçar direcció Sallente, el dia es presentava nublos e insegur, però l’animació i el bon humor van poder amb el temps. De pujada es va intentar respectar al grup durant uns quilometres.

No tots van respectar al grup, uns quants van tirar a  ritme escapant-se del grup, no cal dir qui va ser, els de sempre que  ja coneixeu.

Una vegada a la Central va esclatar la guerra civil, els joves a tope, els altres com podiem i algú com desitjava, no va haver cap atac de cor pertant tots contents.

L’esmorzar es va fer aquesta vegada al Llebot, ja que el temps no pintava gaire be a dalt de tot. Tot molt bo, vam repartir manguitos per tots i uns regals de la Federació Catalana de Ciclisme que Grau va manegar com va voler.

L’any que ve tornarem, gràcies a tots per la vostra col.laboració

Fotos de Federic Picasa https://picasaweb.google.com/104826896962237384558/20150817SortidaClub15Agost2015?authuser=0&feat=directlink.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *