Reunió informativa socis: La Bonaigua 2015

Estimats socis i sòcies ,

Com ja sabeu entrant l’any hi han hagut canvis en la junta del club i la primera feina per la nova junta ha estat l’organització de la Marxa La Bonaigua. Sense gaire temps per endavant hem tingut que reprendre el treball d’una marxa que a finals del 2014 i principis del 2015 es donava per desapareguda del calendari.
Així, combinant l’experiència dels membres més antics i la visió més actual dels nous que han vingut, ens vam ficar mans a la obra i assentar els pilars bàsics per a que La Bonaigua 2015 fos una realitat.
Per tant, ara ja ha arribat l’hora d’explicar-vos la feina que s’ha fet, que s’està fent i que s’ha de fer; ja que tots vosaltres com a socis del club formeu part de la Bonaigua, des del que va en un cotxe d’organització, el que està en un encreuament o avituallament, el que organitza la sortida i arribada, els cuiners, i fins el que corre amb el mallot del club i va donant informació útil a la resta del participants de la marxa.
És per això que el pròxim dissabte dia 2 de Maig a les 19:00h volem fer una reunió informativa i organitzativa de La Bonaigua al Comú de Particulars, on contem amb la presència de tots vosaltres, per saber fins a quin punt esteu disposats a fer tornar créixer aquesta, la nostra marxa.
Ens veiem allí!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *