POBLA-COMIOLS

A dalt de Comiols, bones vistes.
Hola a tots, molt bon cap de setmana el que vam passar la setmana passada, dissabte, diumenge i dilluns vam poder fer bastant caliu amb molt bones grupetes.
En la sortida de club del diumenge ens vam ajuntar una bona colla, el fred sembla ser que l’anem deixant i això permet sortir més d’hora i començar a fer tirades més llargues,en poques setmanes haurem de començar a plantejar el tema esmorzars.
Diumenge la colla estava formada per Xes, Tirapu, Xulillo, Federic, Miquel’s, Postigo, Ferran, David Peñaranda, Xili, Tato, Ordi, Pepe i Javi.
Aquest cop direcció a Comiols, com diria Peñaranda ens va fer un dia “preciós”. Ritme tranquil d’anada i pujant com és habitual cadascú al seu ritme, de tornada un ritme alegre tots plegats. Va debutar en el grup Ferran Albuixench, de Lleida, un altre bon fitxatge de cara a les próximes cicloturistes.
I parlant de cicloturistes, la setmana vinent sembla ser que ens trobarem un bon grup de poblatans i pallaresos a Vilafranca, quin goig que farem, no us oblideu la càmara de fotos que haurem d’inmortalitzar una bona foto.
Ens veiem.
Sortida de Pobla, David i Tirapu agafant “les riendes”.
Va costar, per vam aconseguir posar-nos en línea.

FOTO: PEPE VARGAS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *