Verge de Ribera

Aquest 2015, tindrà lloc la 25ª edició de la marxa Cicloturista VERGE DE RIBERA. 

La prova no té caràcter competitiu i es una marxa controlada en grup.

La  Federació Catalana de Ciclisme han inclòs en els seu calendari per aquest any, la 25ª edició de la Marxa Cicloturista VERGE DE RIBERA, atorgant-li la inclusió per a puntuar en el circuit següent:

XXV CHALLENGE CATALANA DE CICLOTURISME-CULTURA CICLISTA

La puntuació en aquest circuit ve determinada per la participació del ciclista i l’acabament de la prova no per haver-la acabat en una posició determinada. No es tracta d’un circuit de competició sinó de participació.

Es donarà la sortida a les 8:00 h a la Plaça de l’Ajuntament (Av. Verdaguer núm. 35) de La Pobla de Segur, on també hi haurà l’arribada. L’inscripció i recollida dels  carnets de ruta es farà en el recinte de la plaça de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, (Av. Verdaguer núm. 35) el mateix diumenge, de 7:00 a 7:45 hores del matí.

Perfil marxa 2015: La Pobla de Segur – Pont de Suert – La Pobla de Segur

Pilot agrupat fins al peu del Port de Perves on es donarà bandera verda en els 6 km d’ascensió. Reagrupació a l’avituallament del cap del port, i baixada lliure fins a Pont de Suert, on hi haurà esmorzar. Tornada fins a La Pobla en pilot agrupat, on us espera el dinar de germanor.

Perfil Verge Ribera 2015 Pobla-Pont-Pobla

Ja tens clar que vindràs oi?

Doncs no t’ho pensis més i fes ja la teva pre-inscripció 😉

El preu de l’inscripció es de 20€

El preu del dinar pels inscrits serà de 5€, pels acompanyants: 8€ adults i 5€ els nens

podeu fer transferència bancària al compte 2100-3616-86-2100-199868 de La Caixa