Dos dies de “la Volta” a Pobla

El passat dia 9 es va fer la presentació oficial de la 101a edició de la Volta a Catalunya, on es van presentar tots els detalls de les etapes. Així doncs, a part de les poblacions d’arribada i sortida de les etapes, que ja es coneixien des de fa dies, vam saber que la Volta passarà per Pobla dos cops. El dia 25, per la sortida d’etapa, però a més a més, el dia abans, durant l’etapa 4, que anirà des de la Seu d’Urgell i amb arribada a Boí Taüll.

Etapa 4, la Seu d’Urgell – Boí Taüll: serà la segona etapa de muntanya, i arribarà al Pallars pel coll de Bóixols, pujarà cap a Pobla, i es preveu que els ciclistes hi passin entre les 15:05 i les 15:20 per l’avinguda de l’Estació. Després aniran cap a Perves per arribar finalment a Boí.

Perfil de l’etapa 4

Etapa 5, la Pobla de Segur – Vilanova i la Geltrú: és una etapa plana i la més llarga de la Volta d’aquest any. Els ciclistes sortiran des de l’avinguda de l’Estació de Pobla a les 12:10. Quedarà afectat el trànsit per l’avinguda de l’Estació durant unes hores i es faran desviaments pels carrers paral·lels.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.