CICLO VILAFRANCA

El grup ben acabat de dinar, cada any la taula és més gran.

Hola a tots, aquesta setmana hi havia la sortida a LLavorsí com a sortida de club, però molts dels components del Scc Pobla es van dirigir cap a la ciclo de Vilafranca. Un bon grup de poblatans i pallaresos estaven a la línea de sortida, Federic, Tirapu, Chala, Ordi, Fité, Xulillo, Xes, Ferran, Saul, David Peñaranda, Riba, Xili, Tato, Postigo, Boixereu i Javi eren ” el team”, la veritat és que la cosa ja fa goig i veure tanta gent de Pobla comença a fer “miedo escénico” al pelotón. Tothom en va acabar molt content, cadascú al seu ritme intentant trobar el seu grup va anar fent fins al final, Xulillo va destacar en el grup amb la seva 4a posició. Felicitació especial per Txili, Tato i Chala que van debutar amb un molt bon nivell.
Després vam fer un dinar explicant batalletes i passant molt bona estona, la batalla més comentada va ser la carrera de Fité, encara no es sap si va fer la marxa llarga, la curta, les dues, o un mix…l’important és la gran matinal que vam passar tots plegats.
D’aquest dinar en vam treure un altre sopar que farem, “el chef” d’aquest en serà Chala i com a “pinche” principal el jefe de files Xes. Hem de planificar la data.
El SCC Pobla vol felicitar a l’Edu Morcillo per la seva victoria a la ciclo de Vilafranca. Felicitats campió.
Txili, sobren les paraules…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *