**Canvi Dates Marxa Verge Ribera**

Per motius organitzatiu, logístics, burocràtics ens veiem obligats a post posar la marxa i fer canvi de data.

NOVA DATA: 13 SETEMBRE 2015 Sortida 08.00 hrs

8 thoughts on “**Canvi Dates Marxa Verge Ribera**

 • 29 de maig de 2015 at 14:12
  Permalink

  Buaaaa yo queria ir tenia hotel reservado y todo, y el finde que la haceis es tambien el finde de Larra-Larrau que los del club queremos ir. A ver si no vamos a Larra y puedo ir, tenia muchas ganas de conocer la zona.

  Un saludo

  Reply
  • 17 de juny de 2015 at 17:54
   Permalink

   Esperamos que os decidáis por nuestra prueba, a parte de la gran etapa con dos duras subidas tenemos el final de fiesta com su correspondiente paella al lado del río que difícilmente encontraras en Larrau.
   Saludos y nos vemos pronto

   Reply
 • 30 de maig de 2015 at 17:02
  Permalink

  Per a mi hem serà impossible venir, ja que tinc una boda Elda Alacant. Una observació que faig, es que aquest cap de setmana coincideix amb el pont de la Diada o sigui 3 dies de festa. Això podria fer-se la cursa en dissabte 12 i així poder l’endemà tornar a Barcelona o Lleida O Girona. Fent-la en diumenge, desprès de la cursa i la paella has de prendre un viatge amb cotxe que pot durar de tres a quatre hores……

  Pensin-s’ho.

  Molt cordialment.

  Alfred Arnau

  Reply
  • 5 de juny de 2015 at 15:06
   Permalink

   Alfred tambe coincideix amb la larra-larrau dificil desicio

   Reply
   • 17 de juny de 2015 at 17:43
    Permalink

    Aquest any hem tingut problemes amb la data de la Verge de Ribera i la Federació Catalana no ens ha facilitat el tema, tenint que realitzar la prova al Setembre. Larrau- larrau és una prova d’una dificultat i tipologia diferent a la nostra, per aixó et convidem a disfrutar de la nostra comarca i poder gaudir de la festa final al nostre club

    Reply
  • 17 de juny de 2015 at 17:50
   Permalink

   Vam triar el 13 de setembre pensant que hi podrien assistir més corredors, ja que com dius tenim el pont de la diada. Dissabte ens hi es impossible realitzar la prova per motius logìstics, i la Verge de Ribera sempre s’ha fet en diumenge. Ens agradaria que poguessis vindre, peró si no pots et convidem al proxim any.
   Salut

   Reply
 • 14 de juliol de 2015 at 4:53
  Permalink

  Al final hem decidit anar-hi, aixo de la paella sona molt be, jijiji. Alguna recomanacio per fer nit dissabte? moltes gracies.

  Reply
  • 21 de juliol de 2015 at 8:04
   Permalink

   Hotel Sole,molt be, i mes economic pensio Fasercia

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *