ARANSIS

Hola a tots, molt bon cap de setmana el que hem disfrutat el club sccpobla, primerament perqué el temps ens va respectar i vam poder fer la sortida establerta, i després perqué Lluís Tirapu va demostrar que té més futur com a cuiner que com a ciclista. Dissabte nit ens va obsequiar amb un arrós amb llamantol de categoria. Les fotos del sopar les penjarem un cop seleccionem les millors.
El diumenge hi va haver sortida cap Aransis, la comitiva aquest cop estava formada per Pitxi, Xes, Farreret, Chala, Tato, Lluis, Pepe, Fité, Jordi de Castelló, Javi i el debutant al grup Raúl Serrano.
La baixada cap a Tremp va ser més o menys tranquila, amb Pepe Vargas tirant del grup i l’incombustible Fité seguint la seva roda.
L’onze titular de la jornada.
Un cop va arribar la pujada cadascú va anar fent al seu ritmet, i un cop a dalt intercanviant opinions, Fité fent trucades telefóniques, Pitxi feliç perqué va pujar sense patir, Lluis mirant la posició de Tato, Pepe pensant en la baixada, Farreret menjant barretes, mandarines i lo que li surti de la butxaca, Xes apretant amb aquest últim, Chala descubrint un nou poble, Raul repetint “aneu molt forts”, Jordi de Castelló pensant “aquesta gent no està bé” i Javi barallant-se amb la càmara de fotos. L’única cosa seria del que és va parlar és que el succesor del cap de files ja està descobert, Tato Franch, donarà que parlar.

El futur crak del Scc Pobla.
Pepe,” el espejo de los jovenes “.
Jordi, acostumant-se al fred del Pallars.

Farré, agotat de fer de pintxe de cuina la nit abans.

Lluis, l’home que ha introduit l’entreno capilar al SCC Pobla.

Fité, i diu que no està en forma…

Puret Pitxi, va pujar tantejant el terreny.
Chala i Raul, la dupla dels fitxatges d’hivern.
Val a dir, que hi haurà un pròxim sopar amb bolets made in Fité, però serà més endevant que sinó aviat penjarem les bicis.
I per últim, felicitar al Lluis pel bon sopar de dissabte, i com va dir el nostre president… que en puguem fer molts més i amb molta més gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *